Всички снимки публикувани в сайта са авторски и могат да бъдат закупени като фото картини за стена- принт на канава, принт в рамка или принт на фотохартия (постер)

Пейзажните снимки изглеждат чудесно на съвременните монитори. Снимките отпечатани на фото хартия или художествено платно- канава оживява. Превръщат се във Фото картини за стена с много по-голяма дълбочина, въздействие и усещане. Те могат да бъдат прекрасна декорация на Вашият дом и офис или нестандартен подарък за Ваш близък или познат.

ПРИНТ НА КАНАВА

За да бъде професионално качеството на разпечатките Ние използваме професионален принтер и висококачествено художествено платно канава (канаваца) . Отпечатаното платно се опъва върху дървена подрамка, създавайки интересена триизмерна визия на картината, готова да украси стената ви.

Ценова листа, допълнително описание и форма за поръчка вижте тук:
Пейзажна фотография, Фотокартинини, Принт, Принт на канава, Принт в рамка, Разпечатка, Пейзаж
ПРИНТ В РАМКА

Всяка разпечатка на фотохартия може да бъде поставена в рамка. Така тя става завършена фото картина. Рамките са дървени със семпъл профил в черен цвят и остъклени с високо качествено антирефлексно стъкло. Ако вие желаете различна по цвят или профил рамка просто се свържете с мен.

Ценова листа, допълнително описание и форма за поръчка вижте тук:
Принт на фотохартия в рамка
ПРИНТ НА ФОТОХАРТИЯ

За да бъде професионално качеството на разпечатките, използваме професионален принтер и фотохартия. Тази комбинация дава на разпечатките отлично качество, дълбочина, трайност, както и богати цветове с наситено черно.

Това са разпечатки, а не краен продукт. Те са чудесен избор, ако предпочитате вие сами да направите рамкирането по ваш избор и вкус.

Ценова листа, допълнително описание и форма за поръчка вижте тук:
Принт на фотохартия

Всяка моя снимка е заснета с професионален клас фотоапарат и обективи с висока резолюция. Това позволява отпечатването й в голям размер без загуба на качество.

Голяма част от моите снимки са на разположение за закупуване в интернет магазина за картини Fine Art America или като файл с висока резолюция в сток банката 500px.

Плащане и доставка

Вашата отпечатана картина за стена ще бъде грижливо опакована за да пристигне до Вас в перфектно състояние. Доставката се извършва до посочен от Вас офис на куриерска компания. Плащанията могат да се извършат с PayPal или с наложен платеж при доставката от куриера.