Фото картина, картини, всяка снимка може да се превърне в картина, пейзажни снимки от България, картини, принт на фотохартия, принт в рамка, принт на канава, пейзаж, пейзажни картини, картини, подарък, декорация, украса

Здравейте, казвам се Евгений Иванов.

По професия съм графичен дизайнер и работя в  студио за реклама Смарт Дизайн, което създадох и развивам последните 15 години .

От ранна възраст имам интерес към фотографията. Тя бе естествено продължение на любовта ми към рисуването и образованието ми по изобразително изкуство.

През 2012 г. започнах професионално да се занимавам с пейзажна фотография. Природата е моето вдъхновение, тя ми дава онази красота, спокойствие и удовлетворение, които не мога да открия в забързаното ежедневие на големия град. Обичам да снимам дълги експозиции във вълшебните минути по изгрев и залез. Харесва ми да експериментирам с движещи се елементи, като слънчеви лъчи, облаци и течаща вода.

От 2019 г., работя по видеозаснемане, монтаж и обработка. Допълних фотографското си оборудване с дрон и започнах да се занимавам с въздушна фотография и видео заснемане с дрон. Това дава една съвсем различена гледна точка независимо дали показва красотата на природата, мащаба на градския пейзаж или индустриален парк. Ще се радвам да последвате моя You Tube канал и да разгледате моите дрон и Time Lapse видеоклипове.

Щастлив съм от възможността да бъда свидетел на безграничната красота на природата и да я споделя с вас, така както аз съм я видял.

Ще се радвам ако някоя моя снимка ви грабне, превърне се във фото картина и внесе част от красотата на природата на стената във вашият дом или офис.

 

Бъдете здрави и пазете природата!

Евгений Иванов

Фото оборудване:

Фотоапарати

Nikon Z7

Nikon Z6 II

 

Обективи

Nikkor Z 14-24 mm f/2.8

Nikkor Z 14-30 mm f/4s

Nikkor Z 24-70 mm f/4s

Nikkor 70-200 f/4.0

Nikkor Z 105mm f/2.8 Micro

 

Дрон

DJI Mavic 3

 

Други

NiSi филтри

Sirui статив

Syrp Magic Carpet слайдер

Syrp Genie Mini електронна панорамна глава

DJI Ronin видео стабилизатор

Социални мрежи